Ontdek de Wereld van Osprey

Het merk Osprey, opgericht in 1974, viert dit jaar zijn 50-jarig bestaan. Door de jaren heen zijn er veel dingen veranderd en verbeterd, maar één doel is altijd hetzelfde gebleven: het maken van de hoogste kwaliteit backpacks om de hoogste bergen te beklimmen of de meest afgelegen eilanden te ontdekken. Met andere woorden, voor elke bestemming de beste en meest innovatieve backpack. Lees verder en ontdek het merk Osprey en de producten!

Osprey: Oog voor Detail

Oprichter Mike Pfotenhauer begon Osprey met een persoonlijke visie: het creëren van innovatieve rugzakken van de hoogste kwaliteit. Wat begon als een kleinschalig project, is dankzij het succes uitgegroeid tot een wereldwijd merk. Deze visie heeft geleid tot vele patenten die de rugzakken van Osprey geschikt maken voor alle avonturen. Door aandacht te besteden aan elk detail zijn de tassen niet alleen tijdloos, maar ook duurzaam en gaan ze lang mee. Zo heeft de Talon-serie al diverse prijzen gewonnen voor zijn innovatie. Man, vrouw of zelfs met je kind, door de vele modellen en mogelijkheden om de rugzak perfect voor jouw rug af te stellen, kun je comfortabel elk avontuur tegemoet. Ontdek hieronder de meest populaire series!

Voor Elke Reis een Osprey Backpack

Osprey begon met het maken van backpacks, maar tegenwoordig is de collectie veel uitgebreider. Van heuptassen tot inpaksystemen en van TSA-sloten tot trolleys, Osprey is er nu echt voor elke reis en elk uitstapje. De visie van het blijven ontdekken van de wereld met innovatieve en hoogwaardige producten blijft ook hierbij van toepassing. De producten zijn allemaal voorzien van de nieuwste innovaties om het jou zo comfortabel mogelijk te maken. Er zijn tegenwoordig veel verschillende soorten backpacks. Zo vind je dagrugzakken voor een dagje uit, wandelrugzakken voor stevige hikes, maar ook grote rugzakken om lange tijd te backpacken. Ontdek hier de collectie en vind de perfecte metgezel voor jouw volgende avontuur!

Al 50 Jaar Vol Innovatie

Dit jaar viert Osprey zijn 50-jarig bestaan, een bijzondere mijlpaal! In al deze jaren is het merk blijven innoveren om alle producten zo goed mogelijk te maken. Dankzij de feedback en ervaringen van talloze avonturiers over de hele wereld, weet Osprey precies wat jij nodig hebt. Dit stelt hen in staat om de perfecte backpacks te maken, ongeacht waar je naartoe gaat.

Dus, waar wacht je nog op? Bestel je Osprey backpack bij Travelbags en ga op avontuur! Ontdek de wereld met Osprey en ervaar zelf waarom dit merk al 50 jaar zo geliefd is onder reizigers.

Marit

Marit