Travelbags.beTravelbags logo

Trendy tassen voor het najaar van 2024

De herfst staat voor de deur, en dat betekent dat het tijd is om je stijl te upgraden! Hoe geef je jouw look gemakkelijk een frisse boost? Precies, met een nieuwe tas natuurlijk! Benieuwd naar de tassen trends voor het najaar van 2024? Wij hebben de leukste trends voor je op een rijtje gezet.

Natuurlijke kleuren

Deze herfst maken zwarte tassen plaats voor aardetinten zoals bruin, taupe en zelfs donkergroen. Waar limegroen deze zomer helemaal in was, gaan we nu de diepgroene tinten vaker zien. En weet je wat nog meer opvalt? Rood is dé kleur van het seizoen! Misschien heb je het al gezien op TikTok, maar bordeauxrood is helemaal hot. Of je nu kiest voor een rode handtas, schoudertas of crossbody, dit is dé manier om je outfit te laten knallen. Laat het rood subtiel terugkomen in je outfit of maak de tas juist de eyecatcher van je look.

Opvallende texturen

Tassen met textuur zijn deze herfst helemaal in! Dit seizoen willen we tassen die je niet alleen kunt zien, maar ook kunt voelen. Ga voor een tas met een lekkere harige textuur of kies voor een knusse teddy tas. De teddy stof hebben we vorig jaar al veel voorbij zien komen, en ook in 2024 is deze aaibare stof nog steeds net zo populair!

Oversized tassen

Waar we de afgelopen jaren helemaal fan waren van kleine, gestructureerde tassen, gaan we deze herfst voor groot en relaxed. Slouchy tassen zijn op zich niet nieuw, verschillende beroemdheden hebben ze jaren geleden al omarmd, maar nu lijkt de stijl eindelijk echt door te breken. En eerlijk, wij zijn er dol op! Deze slouchy (of hobo) tassen zijn heerlijk ruim en perfect voor elke dag. Je kunt er je laptop of tablet in stoppen voor werk en hem daarna makkelijk meenemen naar een etentje. Super praktisch! En het beste? Je hoeft niet te veel na te denken over hoe je hem combineert. Het nonchalante effect van een slouchy tas geeft elke outfit meteen een subtiele dosis coolness.

Rianne

Rianne